Kommande evenemang

SÖNDAGEN 18/12 kl 15-17: SJUNG IN JULEN PÅ HIMMELSKÄLLAN

Var med och sjung med oss, Suzanne Osmar och Fernando Álvarez. Det blir en blandning av klassiska julsånger och även traditionella spanska ”villancicos”. Ta med bjällror, trummor, tamburiner, lutor, gitarrer och allt annat som kan låta glatt. Till sången serveras hembakade julkakor och annat gott, samt kaffe/té och glögg, så klart. Boka plats och unna dig en gemytlig stund på Himmelskällan! Pris: 150 kr (50 för barn)

SÖNDAGEN 15/1 kl 13 – ALVINA & KIMI TOLKAR VÄLKÄNDA SÅNGER

Två unga talanger från Skövde bjuder på välkända svenska och internationella sånger. Alvinas kristallklara röst och Kimis känsliga pianofingrar tolkar gamla och samtida godingar på ett personligt och okonstlat sätt. Innan konserten serveras en matig soppa. Kaffe/te och efterrätt finns med.

Verandan öppnas kl 13:00 och maten serveras. Konserten börjar kl 14:00.

Entré: 200 kr (mat och föreställning). Endast bokningar..

SÖNDAGEN 29/1 kl 13 – ”SMÄRTA OCH HJÄRTA

Ett porträtt i ord och ton om Frida Kahlo, med Hanna Sundblad och Mikael Dalemo
En föreställning sprängfylld av hjärta och smärta men också en dos humor.
Sånger, musik, texter och rekvisita iscensätter två sidor – två ansikten – av Frida Kahlo: som revolutionär och feministisk pionjär och som människa, präglad av en sargad kropp och ett turbulent kärleksförhållande. Frida Kahlo verkade under första hälften av 1900-talet och hennes konstnärskap ses som ett av seklets viktigaste. Hon blev bara 47 år men med dramatiska självporträtt och personlig stil med klänningar, smycken och frisyrer inspirerade av mexikansk folkkultur blev hon mytisk redan under sin livstid. Numera är hon en ikon världen över.

Innan föreställningen serveras en matig tomatsoppa med saffran och bönor. Kaffe/te och efterrrätt.

Verandan öppnas kl 13:00 och maten serveras. Föreställningen börjar kl 14:00.

Entré: 275 kr (mat och föreställning). Endast bokningar..

I samarbetet med Studiefrämjandet