Kommande evenemang

 

 

Foto Pustervik 20 Mars
LÖRDAGEN 14/3: MATS WESTLING – KONSERT och STORYTELLING
Konsert & Middag: 350 kr. Endast bokningar
Öppetider: 18:30 – 22:00

Mats Westling gästar Himmelskällan för tredje gången. Denna kväll kommer Mats Westling att dels bjuda på en musikalisk resa genom sina 6 tidigare album med radiohiten ”Perfekt” i spetsen men även sjunga helt nyskrivet material. Dessutom ett pärlband av berättelser och anekdoter från såväl musikens värld som den personliga under parollen ”Detta visste du nog inte om Mats…”

Han slog igenom med låten ”Perfekt” 2008 och är en mycket flitigt turnerande artist med en hängiven publik runt om i Norden. Har genom åren även samarbetat med artister och producenter som: Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.) Petter Eriksson/Hans Asteberg, Idde Schultz m fl. Fotograf: Mikael Mille Andersson

Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll – Det här var en verkligen en själslig workout!

Hemsida: http://www.matswestling.se

Videor och TV – inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f